Vadonatúj Veuve Clicquot MAGNUM Champagne pezsgős jégvödör – 83.000.-Ft

Vadonatúj Veuve Clicquot MAGNUM pezsgős vödör eladó!

A Veuve Clicquot pezsgőt hűtve tálaljuk a legjobban, és ez a karcsú, minimalista szálcsiszolt fém jégvödör maison jelvényekkel az ideális báreszköz a feladathoz. Egyetlen kóstoló sem teljes jeges vödör nélkül – ideális központi elem minden vacsorához. Töltse meg vödrét jéggel és egy normál üveg Veuve Clicquot-tal, és hagyja kihűlni.
Ahelyett, hogy hűtőszekrényben hűtené a pezsgőt, ajánlatos az üveg Veuve Clicquot-ot egy jeges vödörben hűteni 25-30 percig tálalás előtt. Úgy gondolják, hogy ez a legjobb módja annak, hogy kinyerjük a pezsgőből a legjobbat, és az egyik leggyorsabb módja annak lehűtésének.
Veuve Clicquot champagne is best served chilled, and this sleek, minimalist brushed metal ice bucket with maison insignia is the ideal servewear for the task. No tasting experience is complete without an ice bucket – an ideal centrepiece for any dinner party. Fill your bucket with ice and a standard bottle of Veuve Clicquot and leave to chill.
Rather than chilling your champagne in the fridge, it is recommended that you chill your bottle of Veuve Clicquot in an ice bucket for 25 to 30 minutes before serving. This is thought to be the best way of extracting the best from a champagne, and one of the quickest ways to chill it.

Személyes átvétel budapesti bemutató termünkben lehetséges:

ChampagneClub.hu

1027 Budapest, II. kerület Bem rakpart 37.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Budapest területén a házhoz szállítás díjtalan.

Ha postázni kell, igen-igen gondosan csomagolunk.

Minden termékünkről számlát adunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük