ELADVA – 6 db Grand Champagne pezsgőspohár – 26.800.-Ft

ELADVA – Magyarországra

Magasság: 234 mm
Ø: 89 mm

További információ a Lehmann – Jamesse Grand Champagne pezsgőspoharakról.

A Lehmann üveggyártó céget 1970-ben alapították. Az évek során a Lehmann szakértelmét és tapasztalatát felhasználta (francia) bortermékek és szőlőültetvények kiszolgálására. Éppen ezért a vállalat ma az export, a kiskereskedelem és a vendéglátóipar termékeinek fejlesztésére összpontosít. A központi iroda Reims városában található, a pezsgőházak és a szőlőültetvények közepén. Az évek során a Lehmann csúcstermelőként szerzett hírnevet, és nem ok nélkül partnerei számos bor- és pezsgőháznak.

A Lehmann borospoharak géppel vagy kézzel készülnek. A Lehmann technológiája nagy tartósságot és ütésállóságot biztosít a terméknek, valamint finomságot, átlátszóságot és extra fényt.

Az üvegfúvás több mint kétezer éves múltra visszatekintő művészet, amely hatalmas tudást és türelmet igényel. A szájjal fújt szemüvegek a legjobb minőségűek, és szabadságot kínálnak az új formák kialakítására. A kristálypoharak finomsága, könnyedsége és minősége gondoskodik arról, hogy a bor a kiteljesedjen.

Philippe Jamesse kollekció

Ez az üvegáru géppel készült, és a Philippe Jamesse-vel együttműködésben kifejlesztett kollekcióhoz tartozik. Philippe Jamesse a Reims-i kétcsillagos étterem: Les Crayeres egykori séf-sommelier-je. Ezt az poharat a többi pohártól a nagyobb, 8,9 cm-es átmérő jellemzi.

Így a pezsgő jobban lélegzik, és jobban kijönnek az ízek és aromák.

SOLD – to Hungary

Philippe Jamesse collection

This glassware is machine-made and belongs to a collection developed in collaboration with Philippe Jamesse. Philippe Jamesse is the former chef-sommelier of the two-star restaurant in Reims: Les Crayeres. This glass is characterized by its larger diameter of 8.9 cm.

This way, the champagne breathes better and the flavors and aromas come out better.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük