SOLD / ELADVA – Rare Champagne – Piper-Heidsieck -Riedel kristálypoharak (6db) – 57.800.-Ft

Ezek a Riedel Veritas pezsgőspoharak (6 db-os készlet) tökéletesek a Rare Champagne összetett tulajdonságainak kiemelésére és megjelenítésére.

Ez az üveg lehetővé teszi az aromás anyagok széles skálájának kibontakozását. A flőtével ellentétben a tojás alakú kialakítás lehetővé teszi az összetett rétegek növekedését és felerősödését, a nagyobb peremátmérő pedig lehetővé teszi, hogy olyan módon szabaduljanak fel, ami egy keskeny üveggel nem érhető el.

A pohár egy „szikrázó pontot” is tartalmaz, amely elősegíti a pezsgőbuborékok képződését.

Georg Riedel kihívta világszínvonalú üvegkészítőit, hogy alkossanak ólommentes kristályból, a valaha készült legfinomabb és legkönnyebb géppel fújt üvegből.

Azt kérte, hogy vizuálisan lenyűgöző legyen, élvezetes legyen a kézben tartani, és ára legyen összehasonlítható a kézzel készített szemüvegekkel.

Az eredmény a Veritas, a Vinumnál 15%-kal magasabb és 25%-kal könnyebb poharak, ugyanakkor mosogatógépben moshatóak, törésállóak és mindennapi használatra alkalmasak.

Georg Riedel szerint „A Veritas ötvözi a kézzel készített üveg varázsát azzal a következetes pontossággal, amelyet csak egy gépi üveg képes elérni.”

A képen látható Rare Champagne jégvödör itt most dekoráció. Külön megvásárolható.

These Riedel Veritas Champagne Glasses (Set of 6) are perfect for developing and displaying champagne’s complex characteristics. 

This glass allows the wide range of aromatics to unfold. Unlike a flute, the egg-shaped design allows the complex layers to grow and intensify, and the larger rim diameter enables them to be released in a way which is not achieved with a narrow glass. The glass also includes a ‘sparkling point’ to aid the formation of the Champagne bubbles. 

Georg Riedel challenged his world class glass makers to create from lead-free crystal, the finest and lightest machine blown glass ever made. He proposed that it should be visually stunning, a delight to hold and price comparative against hand made glasses.

The result is Veritas, a range of glasses that are 15% taller than Vinum and 25% lighter, while still being dishwasher safe, break resistant and suitable for everyday use.

Georg Riedel says „Veritas combines the charm of a handmade glass with the consistent accuracy only a machine made glass can achieve.”

Nézze meg a többi Piper-Heidsieck RARE Champagne ajándéktárgyunkat is >>>

Browse more of our Piper-Heidsieck Champagne souvenirs and barware >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük