SOLD / ELADVA – Dom Pérignon – Moët & Chandon Champagne palackzáró díszdugó – 28.800.-Ft

ELADVA – Magyarországra, Budapest

Martin Szekely által a Dom Pérignon-nak tervezett pezsgő záró díszdugó


A pezsgő buborékjainak megőrzése nehézségekbe ütközhet, de ez az egyedülálló záródugó segít abban, hogy a pezsgő hosszabb ideig csillogó maradjon. 
Ez a palackdugó stílusosan passzol a Dom Pérignon pezsgős jégvödrökhöz a fekete, kontrasztos arany, dombornyomott maison emblémával.

Miután kinyitott egy pezsgősüveget, a pezsgés megőrzésének legjobb módja annak biztosítása, hogy a zárófedél légmentesen zárjon. Ennek a dugónak a karjai lefelé húzódnak, és egy reteszelő kapcsot képeznek, amely vákuumot hoz létre, és megállítja a szén-dioxid felszabadulását. 

Az elegáns formát kifejezetten a legendás Dom Pérignon palack nyakátmérőjének megfelelően alakították ki.

Méretek: 7,2 cm magas, 3,6 cm hosszú és 3,6 cm széles.
Dom Pérignon pezsgős vödör, tervezte Martin Szekely – >>>

Black Dom Pérignon Bottle Stopper. Champagne Saver. Black and Gold

SOLD – to Hungary, Budapest

Champagne preservation can be difficult, but this unique bottle stopper will help keep your champagne bubbling for longer. This bottle stopper matches Dom Pérignon’s champagne vasque or ice bucket in style and is black with a contrasting gold, embossed maison emblem.
Once a bottle of champagne has been opened, making sure the closure is airtight is the greatest way to maintain its fizz. This stopper’s arms pull downward to form a locking clip that creates a vacuum and stops the release of carbon dioxide. The chic form was created expressly to accommodate the legendary Dom Pérignon bottle’s neck diameter.

Dimensions: 7.2 cm tall, 3.6 cm long, and 3.6 cm wide.

Dom Pérignon pezsgős vödör, tervezte Martin Szekely – >>>

DOM PERIGNON BOTTLE STOPPERA quality bottle stopper is designed to preserve the natural carbonation created by the secondary fermentation process that is unique to champagne. RARE Dom Perignon product manufactured with pure class and quality Dom Perignon is known for. Brand New Authentic Dom Perignon bottle stopper Heavy, Quality, Metal manufactured itemSleek Black & Gold finish with engraved Dom Perignon logo and letteringIncludes black felt storage pouch with gold Dom Perignon logo and lettering **SUPER RARE Dom Perignon stopper guaranteed to be a conversation starter and attention grabber. Item was obtained during the VIP Dom Perignon Atelier Tour and stay at the 5star Chateau les Crayeres in France. Item can not be purchased by the public.

Dom Pérignon Bottle Stopper by Martin Szekely

Szekely Martin Szekely Véra keramikus és Pierre Szekely szobrász fia , mindketten magyar bevándorlók Franciaországba.

SZÉKELY MÁRTON

Martin Szekely 1956-ban született, Párizsban él és dolgozik.
Székely munkássága sokrétű, a háztartási és köztéri bútoroktól a terméktervezésen át a kerámiáig és a múzeumi tárgyakig terjed. Olyan ügyfelekkel is dolgozott, mint például a Hermès, a Valli & Valli, a Heineken, a JCDecaux, a Transel/Electricité de France (EDF) és a Dom Pérignon.

A Perrier számára készült ivópoharát 12 millió példányban gyártották. 

A Székely nemcsak luxuscikkekhez tervezett termékeket, mint például pezsgőtartók és 2007-es parfümflakonok a Roger & Gallet számára, hanem ipari tervezési projekteket is, például villanyoszlopok megoldását. 

Az 1987-es Paris Salon du Meuble-n megválasztották Créateur de l’Année-nek, és megkapta az 1999-es év figyelemre méltó emberének járó Alfred Dunhill-díjat.

Így néznek ki a Martin Szekely által a Dom Pérignon-nak tervezett pezsgős vödrök.

Nézze meg további Dom Pérignon ajándéktárgyainkat is >>>

Egy pezsgőkóstoló keretében bemutatjuk aktuális készleten lévő Dom Pérignon pezsgős bárfelszereléseinket és ajándéktárgyainkat.

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

One thought on “SOLD / ELADVA – Dom Pérignon – Moët & Chandon Champagne palackzáró díszdugó – 28.800.-Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük