SOLD / ELADVA – Egyedi Design – Rapax Currus gördülő bárszekrény, tálalóasztal – 2.300 €

Egyedi megrendelésre készülnek ezek a gördülő szervizasztalok az adott lakás vagy iroda hangulatához igazodó színkombinációban.

A zsúrkocsi tálcái kivehetőek és átrendezhetőek, illetve különböző funkciójú és méretezésű tálcák és tárolók is rendelhetőek.

Például pohár, vagy jégveder tartók, báreszközöket tároló rekeszek, vagy fiókok.

A Rapax Currus gördülő tálalóasztal megkönnyíti az ételek és italok látványos felszolgálását otthon, vagy az irodájában is.

A képeken látható bemutató darab is megvásárolható, ha egyedi elképzelései vannak vegye fel a kapcsolatot a Sursum Vivere munkatársaival >>>

Rapax Currus Rolling Bar Cabinet, Serving Table

These rolling service tables are custom-made to match the color scheme of your home or office environment.

The Rapax Currus rolling serving table facilitates the spectacular presentation of food and drinks at home or in your office

The trays of the party wagon are removable and can be rearranged, and various trays and storage compartments with different functions and sizes can be ordered.

For example, cup or ice bucket holders, compartments for storing bar accessories, or drawers.

The showcase piece featured in the pictures is also available for purchase. If you have unique ideas, please contact the Sursum Vivere team >>>

Különleges lakberendezési tárgyak és bárfelszerelések gyártása Budapesten. Vasbútorok tervezése, kivitelezése és helyszíni beszerelése.

www.sursumvivere.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük