ELADVA – Különleges Veuve Clicquot Saint-Pétersbourg díszdoboz 2 db pezsgővel – 75.000.-Ft

ELADVA – Szerbiába

Nézze meg a kínálatunkban, lehet hogy most pont van még egy darab ebből a tárgyból. Ha nem talál éppen ilyet, vagy hasonlót vegye fel a kapcsolatot velünk és mi megpróbálunk beszerezni egyet önnek!

Veuve Clicquot-ból sokat gyártanak, s mégis az SPB Cuvèe Saint-Pétersbourg fajtát nem is olyan könnyű beszerezni.

Ez a díszdobozos verzió, mely két palackkal is tartalmaz a Cuvèe Saint-Pétersbourg fajtából csodálatos ajándék lesz egy Clicquot rajongónak.

Ha az üvegek kiürültek, a kartondoboz látványos eleme lesz a bárpultnak.

Champagne Brut „Cuvée Saint Pétersbourg”-Veuve Clicquot Ponsardin

A Champagne Cuvèe Saint-Pétersbourg tiszteleg Barbe Nicole Ponsardin, ismertebb nevén „Özvegy Clicquot” merészségének, akinek az Európát mozgásképtelenné tevő 1814-es kontinentális blokád ellenére sikerült eljuttatnia pezsgőjét Szentpétervárra. Ezt követően az orosz nemesség a Cuvèe Saint-Pétersbourgot a világ egyik legjobb buborékának tartotta.

A Pinot Noir túlsúlyával készül, ami erős karaktert ad neki, míg a Chardonnay és a Pinot Meunier lágyságot és eleganciát ad neki.

Saint-Pétersbourgot intenzív szalmasárga szín jellemzi, arany tükröződésekkel és nagyon finom buborékokkal. Az illat érett gyümölcsök illataival nyílik ki, amelyet elegáns briós, ropogós mandula és édes fűszeres jegyek gazdagítanak. Ízében kellemesen kerek, tökéletes egyensúlyban van a lágyság, a sav és az íz.

Tökéletes aperitifek, halból, kagylóból és tenger gyümölcseiből készült ételek mellé, ideális első fogások, zöldségek és érlelt sajtok mellé.

SOLD – to Serbia

Take a look at our offer, there may be another piece of this item right now. If you can’t find one or something similar, contact us and we’ll try to get one for you!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük