Ital hőmérő – Digitális maghőmérő – 5.800.-Ft

Az érzékszerveink könnyen megcsalnak, főleg nyári nagy melegben.

25 fokos hőmérsékletben már egy 18 celsius fokos pezsgőre is könnyen azt mondhatjuk, hogy elég hideg.

A legnagyobb champagne szakértők is könnyedén mellétrafálnak, amikor meg kell tippelniük, hogy hány fokos a pohárban lévő folyadék.

A vitákat könnyedén eldönthetjük ezzel a kis készséggel.

Minden champagne kóstoló elengedhetetlen segédeszköze, egy ilyen, vagy ehhez hasonló maghőmérő.

Én magam már rengeteg fogadást megnyertem, ennek a praktikus eszköznek a segítségével.

Persze ehhez szükséges némi gyakorlás, mert az elején mi is érzékeink csapdájába esünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük