ELADVA – KRUG champagne 12 darabos kristálypohár készlet eredeti díszdobozában – 142.500.-Ft

12 darab KRUG pezsgőspohár az 1970-es évekből.

A poharak egy Svájci luxus étterem raktárából vásároltuk és hibátlan vintage állapotban vannak.

Szerintem soha nem voltak használva. Ezt abból gondolom, hogy a dobozokban lévő kartonokból meglehetősen nehéz kiszedni a poharakat, ha többször is ki-be rakosgatták volna őket, az a kartonok szélén látható lenne.

Viszont az idők folyamán mindkét díszdoboz sarka felrepedt, a fényképen mutatjuk. Ezt igény szerint az átadás előtt a vevővel egyeztetett módon kijavíthatjuk.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

KRUG Champagne 12 piece vintage crystal glass set in original gift box – KRUG

12 KRUG champagne flutes from the 1970s.

The glasses were purchased from the stock of a luxury Swiss restaurant and are in perfect vintage condition.

I believe they have never been used. This is based on the fact that it is quite difficult to get the glasses out of the cartons, if they had been stacked in and out several times, it would be visible on the edges of the cartons.

However, over time the corners of both gift boxes have cracked, shown in the photo. This can be repaired on request, in consultation with the buyer prior to delivery.

Tekintse meg további KRUG Champagne ajándéktárgyainkat és bárfelszereléseinket >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük