Látványos G.H. Mumm jéghűtő veder – 32.600.-Ft

Vintage francia pezsgős vödör, jégvödör, borhűtő, amely a híres reims-i G.H. MUMM pezsgőház számára gyártottak. Az ő ikonikus Cordon Rouge logójuk van rajta mindkét oldalon.

Alumíniumból készült és belülről pirosra lett festetve.

Bordázott felülete igen látványos megjelenést kölcsönöz neki.

Speciális egy fogantyús dizájnja miatt keresett a gyűjtők körében. A dizájner tervezte úgy a fogógombot, hogy ne függőlegesen álljon, hanem a jégveder oldalának vonalát kövesse. Tehát nincs lefittyedve a füle, hanem ez maga a francia dizájn.

Ez a G.H. MUMM pezsgős jéghűtő veder kitűnő állapotban van, karcmentes, soha nem volt használva.

Nettó súlya 897 gramm.

Méretek: 26,5 cm a legmagasabb oldalon, 22,5 cm a legalsó oldalon.

Átmérője 22,5 cm.

*** A MUMM, mint ahogy a POMMERY is, a CHAMPAGNE hűtők gyártását Vietnamba helyezte át. A franciák valahogy vonzódnak ehhez az országhoz … Tehát ez nem egy másolata az igazi dolognak… ez az, az eredeti termék. Ezért van az alján a Made in Vietnam jelzés.

Vintage French champagne bucket, ice bucket, wine cooler, made for the famous champagne house G.H. MUMM in Reims. It features their iconic Cordon Rouge logo on both sides.

Made of aluminium and painted red on the inside.Its ribbed surface gives it a very striking appearance.Its special single handle design has made it sought after by collectors.

The designer designed the handle so that it is not vertical, but follows the line of the side of the ice axe. So there is no flap, it is the French design itself.

This G.H. MUMM champagne ice chiller sling is in excellent condition, scratch free, never been used.

Net weight 897 grams.

Dimensions: 26,5 cm on the highest side, 22,5 cm on the lowest side.

Diameter 22.5 cm.

*** MUMM, like POMMERY, has transferred the production of CHAMPAGNE coolers to Vietnam. Somehow the French are attracted to this country … So this is not a copy of the real thing… this is it, the original product. That’s why it’s marked Made in Vietnam on the bottom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük