Christian Louboutin üvegcipő a Piper-Heidsieck-től – 98.600.-Ft

A Piper-Heidsieck Le Ritual by Christian Louboutin egy rendkívül exkluzív és különleges pezsgőspohár, melyet a Piper Heidsieck pezsgőház és a világhírű luxuscipőgyártó, Christian Louboutin alkotott meg együttműködésben 2009-ben. Ez a pezsgőspohár egy régi hagyomány, a Le Rituel újragondolt változata, melyet a táncosnők cipőjébe öntött pezsgővel ünnepeltek az úri patrónusok a sikeres előadások után.

A készlet egy üveg Piper Heidsieck pezsgőből és egy Christian Louboutin által tervezett, szexi, vörös üvegből készült tűsarkú cipőből áll. Ez a páratlan kombináció romantikusan érzéki értelmezése egy régmúlt pezsgőhagyománynak. A Le Rituel pezsgőspohárként is funkcionál, így nem csupán dísztárgyként, hanem praktikusan is használható.

Ez a különleges darab 2009. október 26-án került bemutatásra kizárólag a híres párizsi Colette áruházban, és azóta a gyűjtők körében keresett ritkaság. Bár az eredeti darabokat limitált szériában gyártották, később egy műanyag változat is piacra került, mely jelentősen olcsóbb, ám mégis a luxus és exkluzivitás érzetét kelti.

Christian Louboutin – Le Rituel – A Piper-Heidsieck üvegciője

Ez az elegáns és stílusos pezsgőspohár ideális ajándék mind a pezsgő, mind a luxuscipők szerelmeseinek, és garantáltan nagy feltűnést kelt majd bárhol is használják.

Az utolsó képeken mutatjuk az eredeti csomagolást.

Az általunk megszerzett és itt bemutatott darab vintage termék, egy gyűjtőtől vásároltuk, aki végig dobozban tartotta.

A Le Rituel by Christian Louboutin pezsgős kristálypoharat, puha anyagból készült porvédő zsákban adjuk át, kívánság szerint díszcsomagolással.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Piper-Heidsieck’s Le Rituel by Christian Louboutin

The Piper-Heidsieck Le Ritual by Christian Louboutin is an extremely exclusive and unique champagne flute created in collaboration between the Piper Heidsieck champagne house and the world-renowned luxury shoe manufacturer, Christian Louboutin, in 2009. This champagne flute is a reinterpretation of an old tradition, Le Rituel, where wealthy patrons would toast with champagne poured into the shoes of dancers after successful performances.

The set consists of a bottle of Piper Heidsieck champagne and a sexy, red glass high-heeled shoe designed by Christian Louboutin. This unique combination romantically interprets a long-lost champagne tradition. The Le Rituel functions as a champagne flute as well, so it’s not just a decorative piece but also practical.

This special item was introduced on October 26, 2009, exclusively at the famous Parisian concept store, Colette, and has since become a sought-after rarity among collectors. While the original pieces were produced in limited quantities, later a plastic version was released, significantly cheaper but still conveying a sense of luxury and exclusivity.

This elegant and stylish champagne flute is an ideal gift for both champagne and luxury shoe enthusiasts and is sure to make a big impression wherever it is used.

The piece we acquired and showcased here is a vintage item, purchased from a collector who kept it in its original box.

The Le Rituel by Christian Louboutin champagne crystal glass is delivered in a soft protective bag, and upon request, it can be accompanied by decorative packaging.

Böngésszen tovább Piper-Heidsieck Champagne ajándéktárgyaink és bárfelszereléseink között >>>

Browse more of our Piper-Heidsieck Champagne souvenirs and barware >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük