SOLD / ELADVA – Pezsgőtartó állvány 18 palack részére – 126.000.-Ft

ELADVA – Magyarországra, Budapest

Nézze meg a kínálatunkban, lehet hogy most pont van még egy darab ebből a tárgyból. Ha nem talál éppen ilyet, vagy hasonlót vegye fel a kapcsolatot velünk és mi megpróbálunk beszerezni egyet önnek!

Ez a Mini Pupitre a pezsgős üvegek praktikus és látványos tárolását teszi lehetővé a mindennapi otthoni használat során, de rendezvényeken is ünnepelt fellépő.

Magassága: 62 cm

Szélessége: 39 cm

Kiterpesztve: 53 cm

Ezt a terméket a Sursum Vivere Kft. készíttette Pannon kézműves mesterekkel.


Különböző kezdeti kísérletek után a Veuve Clicquot pincemestere alkotta meg a mai formájában a rázóállványt pupitre, table de remuage).

„Ha valami, akkor ez a rázóállvány a pezsgőkészítés igazi szimbóluma.”

De mire is szolgál ez az A alakú fa állvány azzal a sok lyukkal?

A palackos érlelés során a leülepedő seprőt valahogy össze kell gyűjteni. Ezt a mozzanatot nevezik rázásnak remuage), amikor is pontosan meghatározott szabályok szerint forgatják a palackokat balra és jobbra, negyedeket, nyolcadokat, tizenhatodokat. Mindeközben a palack dőlésszöge egyre emelkedik, míg a szediment üledék, seprő) a palack nyakába kerül.

A képen látható 18 palackos mini pupitre nem ipari, hanem lakossági felhasználásra készült, és nem is a pezsgő gyártáshoz, hanem a tároláshoz, bemutatáshoz ajánljuk.

Mivel a pezsgőt is ugyanúgy, mint a borokat, úgy kell tárolni, hogy a parafadugót folyamatosan érje a folyadék ez a mini pupitre a maga 18 palackos alkalmas a pezsgőink hosszútávú tárolására.

Budapest területén ingyenes kiszállítás!

Vidéki kiszállítást felár ellenében vállalunk!

(A képeken látható palackok dekorációs célt szolgálnak, nem képezik az ajánlat részét)

SOLD – to Hungary, Budapest

Take a look at our offer, there may be another piece of this item right now. If you can’t find one or something similar, contact us and we’ll try to get one for you!

Különleges lakberendezési tárgyak és bárfelszerelések gyártása Budapesten. Vasbútorok tervezése, kivitelezése és helyszíni beszerelése.

www.sursumvivere.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük