ELADVA – Pol Roger Champagne mini hamutartó, Revol francia porcelán – 22.800.-Ft

A Pol Roger pezsgőkhöz készült ez a kedves kis mini hamutartó az 1980-as évek végén.

A francia porcelán királykék színű mázt, arany szegélyezést és dekorációt kapott.

Mérete: 6 x 8 cm.

Alján a gyártó REVOL cég pecsétje.

A Revol egy francia porcelángyártó vállalat, amelyet 1789-ben alapítottak. Az első időkben főleg cseréptermékeket gyártottak, majd később a porcelánipar felé fordultak. A cég híres a magas minőségű és kiváló designjú porcelántermékeiről, amelyeket konyhai eszközökből és edényekből álló széles választékban kínálnak. A Revol porcelánokat gyakran használják a professzionális szakácsok és éttermek, valamint az otthoni használók is, mivel a termékek strapabíróak és hosszú élettartamúak.

A Revol gyára a dél-franciaországi Saint-Uze városában található. Saint-Uze az Auvergne-Rhône-Alpes régióban, Drôme megyében helyezkedik el. Ez a település híres a hagyományos kerámiaiparáról, és a Revol az egyik kiemelkedő szereplője a régióban.

A méltán híres Pol Roger champagne-házat 1849-ben alapítottak Epernay-ben, Champagne régióban, Franciaországban. A cég nevét alapítójáról, Pol Roger-ről kapta. Az évjáratos és nem évjáratos pezsgőik, valamint a Prestige Cuvée-k magas minőségéről híresek. A Pol Roger pezsgők elegánsak, komplexek és kiegyensúlyozottak, és a ház hagyományos stílusát tükrözik.

Emellett híresek arról, hogy számos királyi család hivatalos beszállítói voltak, például II. Erzsébet brit királynőnek is szállítottak pezsgőt. A Pol Roger pezsgők egyik legismertebb nagyfogyasztója Sir Winston Churchill volt, akinek tiszteletére a pezsgőház kiemelt termékét is elnevezték.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Pol Roger Champagne mini ashtray

Revol French porcelain

See more of our Pol Roger Champagne barware and champagne accessories >>>

Tekintse meg további Pol Roger Champagne bárkellékeinket és pezsgős kiegészítőinket >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük