Rubinvörös ajándékcsomag G.H. Mumm Champagne pezsgős vödör + 6 db pohár – 35.900.-Ft

Cordon Rouge ajándékcsomag G.H. Mumm Champagne pezsgős vödör + 6 db 16 cl-es Mumm pohár.

Igény szerinti mennyiségű G.H. Mumm Champagne-t is beszerzünk amit az ajándékcsomaggal együtt szállítunk ki.

Budapest területén a házhoz szállítás díjtalan!

Ha nagyobb méretű pezsgős vödörre lenne szüksége:

G.H. MUMM XXL pezsgős vödör – >>>

A G.H. Mumm pezsgő a világ több mint 100 országában megtalálható, miközben Európa vezető pezsgőmárkája, különösen Franciaországban és Olaszországban. A cég azon is dolgozik, hogy piacait Ázsiára is kiterjessze. Évente közel nyolcmillió palackkal világszerte, a G.H. Mumm ház jelenleg a harmadik legnagyobb pezsgőgyártó a világon. G.H.

Mumm ház teljes filozófiája Georges Hermann de Mumm híres szlogenjében foglalható össze:

„Csak a legjobb”. 

Rubinvörös ajándékcsomag G.H. Mumm Champagne pezsgős vödör + 6 db pohár.

Igény szerinti mennyiségű G.H. Mumm Champagne-t is beszerzünk amit az ajándékcsomaggal együtt szállítunk ki.

Budapest területén a házhoz szállítás díjtalan!

A Mumm német családnév, arra a három fivérre utal, akik 1827-ben Reims-ban megalapították saját házukat. Már apjuk is borászattal és kereskedelemmel foglalkozott, Kölnben jólmenő üzletet tudhatott magáénak, a Rajna-völgyből származó német borászok azonban meglátták a lehetőséget a champagne-ban és útnak indultak.

Pezsgői összetéveszthetetlenek a palackon keresztülfutó ikonikus vörös szalaggal (cordon rouge), ami a Francia Becsületrendre utal (George Hermann Mumm vezette be 1876-ban, az ő nevére utal a cégnévben a G.H.). A Mumm nagy hangsúlyt fektetett mindig is arra, hogy az haute gastronomie-hoz, az igazi konyhaművészethez kapcsolódjon a neve. De a Forma 1 eseményeken is rendre megjelentek, 2000 és 2015 között a hivatalos szponzorként szerepeltek, és biztosították a locsolásra szánt pezsgőt a győzteseknek. De más sporteseményeket is előszeretettel szponzorálnak (Usain Bolt a hivatalos nagykövetük). A 218 hektáron gazdálkodó ház a Pernod Ricard céghez tartozik. 7,5 millió palack pezsgőt adnak el évente.

A pezsgő locsolás hagyományának születése az autósportban >>>

Zászlóshajója a Cordon Rouge Brut, egy pinot noir hangsúlyos cuvée. 100 különböző cru-ről származik, és 20 hónapot érik a ház pincéiben. 8 g/liter dozázssal készül. Fehér és sárgahúsú gyümölcsök aromatikája mellett felfedezhető benne a licsi, az ananász és a praliné is.

Ha nem piros, hanem áttetsző Mumm pezsgőspoharakat szeretne:

G.H. Mumm Champagne pohárkészlet – >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük