SOLD / ELADVA – Veuve Clicquot utazó bőrönd / pezsgőhordozó – Egyedi, gyűjtői darab – 46.200.-Ft

— Egy tapasztalt utazót mindig meg lehet ismerni a bőröndjén lévő matricákról; minden úti cél nyomot hagy, saját álmokkal és emlékekkel.

A Veuve Clicquot sárga kartonból és műbőrből készült Clicquot bőrönd már eleve a történelem egy részével van ellátva egy sor stilizált matricán keresztül.

Az utazótársak és a jövőbeli utazók ezután írják a következő fejezetet, és saját úti céljukkal testre szabják a Clicquot Trunkot.

1772-es alapítása óta a ház exportálta borait, először Európa-szerte, majd az Egyesült Államokba, hogy végül Latin-Amerikába, Afrikába, Ázsiába és a csendes-óceáni térségbe is eljusson. Abban az időben az utazás kaland volt, a borok világ körüli szállítása pedig kihívás.

A Veuve Clicquot 2016-ban a kalandvágytól, a felfedezés és a kiválóság iránti kitartó szenvedélytől inspirálva, amely a házat életre hívta, arra hívta Önt, hogy tegyen egy Utazást és élje meg szenvedélyeit. Amikor a szenvedélyedre gondolsz, mindig egy kulcsfontosságú úti cél jut eszedbe.

A Veuve Clicquot Journey termékcsaládjának részeként a Clicquot Trunk a tökéletes ajándékdoboz az előkelő, de szabad szellemű utazó számára.

Tekintse meg Veuve Clicquot ajándéktárgyak kínálatát >>>

VCP Veuve Clicquot Ponsardin utazó bőrönd díszdoboz – egyedi , gyűjtői darab a champagne rajongók számára

Ez a stílusos és elegáns bőrönd nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, tökéletesen megtestesítve a Veuve Clicquot márka luxusát.

Kiválóan alkalmas utazásokhoz vagy különleges alkalmakra, biztosítva, hogy kedvenc pezsgői mindig biztonságban és stílusosan legyenek tárolva.

Ne hagyja ki ezt az exkluzív ajánlatot, és tegye még különlegesebbé pezsgőélményét ezzel a Veuve Clicquot utazó bőrönddel!

Ráadásul még üres is. Az áráért 2 palack Veuve Clicquot pezsgőt is vásárolhatna.

Igen.

De …

ChampagneClub Budapest – „A buborékok eltűnnek, a pezsgő tartozékok megmaradnak.”

Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére.

ChampagneClub Budapest – „Bubbles Fade Accessories Stay”

Made of yellow cardboard and leather, the Veuve Clicquot Trunk is already decorated with a part of the company’s history, using stylised stickers

You can always recognize an experienced traveler by the stickers on their suitcase; every destination leaves its mark, with its own dreams and memories.

The Clicquot suitcase, made of yellow cardboard and faux leather, already comes with a piece of history through a series of stylized stickers.

Travel companions and future travelers will then write the next chapter, customizing the Clicquot Trunk with their own destinations.

Since its founding in 1772, the house has exported its wines, first throughout Europe, then to the United States, and eventually to Latin America, Africa, Asia, and the Pacific region. At that time, travel was an adventure, and transporting wines around the world was a challenge.

In 2016, inspired by the spirit of adventure, exploration, and relentless passion for excellence that brought the house to life, Veuve Clicquot invited you to take a Journey and live your passions. When you think about your passion, a key destination always comes to mind.

As part of the Veuve Clicquot Journey collection, the Clicquot Trunk is the perfect gift box for the sophisticated yet free-spirited traveler.

Explore Veuve Clicquot’s gift offerings >>>

VCP Veuve Clicquot Ponsardin Travel Trunk Gift Box – a unique, collectible item for champagne enthusiasts.

This stylish and elegant trunk is not only practical but also aesthetic, perfectly embodying the luxury of the Veuve Clicquot brand.

Ideal for travels or special occasions, it ensures that your favorite champagnes are always stored safely and in style.

Don’t miss out on this exclusive offer, and make your champagne experience even more special with this Veuve Clicquot travel trunk!

It’s a simple cardboard box with 2 metal clasps and a leather handle.

And it’s empty. For the price, you could buy 2 bottles of Veuve Clicquot champagne.

Yes.

But…

Champagne souvenirs and barware, Veuve Clicquot Ponsardin home decorations. Continue browsing the range at ChampagneClub.hu >>>

Pezsgős ajándéktárgyak és bárfelszerelések, Veuve Clicquot Ponsardin lakásdekorációk. Válogasson tovább a ChampagneClub.hu kínálatából >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Egyedi gyártású pezsgős bárfelszerelések tervezése, kivitelezése, helyszíni beszerelése. Éttermek, klubok, pezsgőbárok és magánmegrendelők részére.

www.sursumvivere.hu

A Veuve Clicquot-sztori

A nagy Champagne Házak története

A  Champagne nagyasszonya 

Madame Barbe-Nicole Ponsardin, ismertebb nevén Madame Veuve Clicquot, olyan örökséget hagyott maga mögött, mely a mai napig meghatározza, hogy mit jelent a champagne szó.

Champagne borvidékének festői városaiban egymás mellett sorakoznak a szemkápráztató paloták, melyek alatt kilométereken át húzódnak a pincék, melyekben minden buborékok legfinomabbjainak palackjait tárolják. Az ódon családi fészkek falai mögött azonban sok esetben élő hagyományt, fantasztikus történeteket is találhatunk. Újító lángészek, borvidék-mágusok, történelmet meghatározó kereskedők, legendás családfők történetei ezek, melyeket megismerve nem csak a borvidékre tekintünk máshogy, de sohasem lesz ugyanolyan élmény belekortyolni egy pohár tökéletes pezsgőbe sem.

Barbe-Nicole Ponsardin

A fenti kategóriák egy megkerülhetetlen személyben egyesülnek. Champagne nagyasszonya, Madame Barbe-Nicole Ponsardin, ismertebb nevén Madame Veuve Clicquot, olyan örökséget hagyott maga mögött … >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük