SOLD / ELADVA – Carpene Malvolti négy palackos cseppmentes italhűtő – 73.500.-Ft

— Négy palackos csepegésmentes bor, prosecco,vagy pezsgőhűtő.

Átmérő: 35 cm
A két fogantyúval együtt: 40 cm
Magasság: 20 cm

A 10 cm átmérőjű fémtartályokba a szabványos méretű 0,75 literes bor- és prosecco-s palackok mellett a legtöbb francia pezsgősüveg is jól elfér.

Mindkét oldalukon arany betűkkel a Carpene Malvolti logó dombornyomott.


Carpenè-Malvolti – az olasz boriparban nagy múltra visszatekintő vállalat. A vállalatot 1868-ban alapították.

A mai napig ez az egyetlen olyan családi vállalkozás a prosecco- és szesziparban, amely 150 éve ugyanazon család kezében van. Az általuk kifejlesztett gyártási módszer ma is a prosecco előállításának meghatározó módszere.

Nekik köszönhető az is, hogy a prosecco elnyerte saját identitását. A kezdetben „Champagne Italiano” néven forgalmazott prosecco 1924-ben változott meg. Ekkor jelent meg az első címke a „Prosecco Amabile dei Colli di Conegliano” felirattal.

A borászat Coneglianóban található. A város Treviso tartomány művészeti központja és a régió kulturális központja. Itt található Olaszország első borászati iskolája is, amelyet 1876-ban Antonio Carpenè alapított.

A bemutatott termék vadonatúj, soha nem volt használatban.

ChampagneClubBDPST – „A buborékok eltűnnek, a pezsgő tartozékok megmaradnak.”

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Four bottle drip-free wine or champagne cooler – No need to wipe ice water off the bottles when serving – Designed and made in Italy

Four bottle drip-free wine or champagne cooler.

Diameter: 35 cm
Including the two handles: 40 cm
Height: 20 cm

In addition to the standard size 0.75L wine and prosecco bottles, most of the French French champagne bottles will fit well in the 10 cm diameter metal containers.

Both sides are embossed with the Carpene Malvolti logo in gold letters.


Carpenè-Malvolti – a company with a long history in the Italian wine industry. The company was founded in 1868.

To this day, it is the only family business in the prosecco and distilling industry that has been in the hands of the same family for 150 years. The production method they developed is still the definitive method of prosecco production today.

It is also thanks to them that prosecco has acquired its own identity. Initially marketed under the name ‘Champagne Italiano’, the name was changed in 1924. This is when the first label with the words ‘Prosecco Amabile dei Colli di Conegliano’ was created.

The winery is located in Conegliano. The town is the artistic centre of the province of Treviso and the cultural centre of the region. It is also home to the first wine school in Italy, founded in 1876 by Antonio Carpenè.

The item shown has never been used.

Pezsgős ajándéktárgyak a ChampagneClub.hu BDPST kínálatából >>>

Champagne souvenirs from the offer of ChampagneClub.hu BDPST >>>

Válogasson vadonatúj és vintage bárfelszereléseink közül egy champagne kóstoló keretében

A champagneclub.hu BDPST VIP bárjában maximum 8 főt tudunk fogadni.

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Ha valami érdekes, különleges dolgot képzelt el az új lakásába, tervezzük meg közösen, s mi megvalósítjuk és a helyszínem beszereljük.

www.sursumvivere.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük