SOLD / ELADVA – Charles Heidsieck Blanc de Blancs Armchair díszdobozban 2 db limitált Champagne Charlie kristálypohárral – 48.700.-Ft

A limitált kiadású Armchair (Karosszék) ajándékkészlet

1 db Charles Heidsieck Blanc de Blancs

2 db speciálisan kialakított Charles Heidsieck kristálypoharat tartalmaz, amelyek Champagne Charlie emlékére monoklit és csokornyakkendőt ábrázolnak az egyik poháron, míg a másikon cilinder és bajusz látható.

A három Heidsieck nevű pezsgőház közül – amelyek mindegyike egykor rokon családokból származott – a Charles a legkisebb és vitathatatlanul a legjobb.

Az 1851-ben a Piper-Heidsieck tulajdonosának unokaöccse által alapított Charles Heidsieck maga volt az eredeti „Champagne Charlie”.

Charles Camille Heidsieck (1822-1893) francia pezsgőkereskedő volt, aki 1851-ben megalapította a Charles Heidsieck pezsgőipari céget. Neki tulajdonítják a pezsgő népszerűsítését az Egyesült Államokban, és itt tartózkodása alatt „Champagne Charlie” néven ismerték.

Az amerikai polgárháború idején Heidsiecket bebörtönözték azzal a gyanúval, hogy a francia kormány és a Konföderáció kémje volt. Bebörtönzése nemzetközi incidenst váltott ki Franciaország és az Egyesült Államok között, ami a Heidsieck-ügy néven vált ismertté.

2011-ben mind a Charles Heidsieck-et, mind a Piper-Heidsieck-et felvásárolta a Christopher Descours által vezetett EPI Group, amely jelentős finanszírozást biztosított mindkét ház számára, lehetővé téve számukra a szőlőbirtokok, a szőlőfelvásárlás és a termelés növelését.

Ma a termelés a Piper-Heidsieck testvércéggel együtt történik egy ultramodern, funkcionális borászati létesítményben, Reims déli külvárosában.

A palack formája Charles Heidsieck 9-es számú Crayère-jét idézi. A Blanc de Blancs esetében ma már szokatlan zöld palackot azért választották, hogy megvédje a bort a fénytől, és a legjobb feltételeket biztosítsa az érleléshez.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Charles Heidsieck Blanc de Blancs in a Armchair gift box with 2 limited edition Champagne Charlie crystal glasses

The limited edition Armchair gift set

1 Charles Heidsieck Blanc de Blancs

Contains 2 specially designed Charles Heidsieck crystal glasses, featuring a monocle and bow tie on one glass in memory of Champagne Charlie, and a top hat and moustache on the other.

Continue browsing our Charles Heidsieck Champagne accessories and gifts >>>

Böngésszen tovább Charles Heidsieck Champagne kellékeink és ajándéktárgyaink között >>>

Charles Heidsieck Champagne pezsgőkóstolót rendelhet saját magának és ismerőseink, maximum 8 fő részére a Champagne Club-ba, de igény szerint a kertjében, vagy a teraszára is.

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük