KRUG Champagne – The Joseph – 6 darabos Riedel kristálypohár készlet – 85.300.-Ft

A tökéletesség elérése a Krug maison szívügye, és ezért a Riedel üvegművészeivel együttműködve megalkotta a Joseph Glass-t – egy egyedi kristályedényt a kiváló pezsgők számára.


Ez a tulipán alakú, hosszú szárral és kúpos tállal rendelkező, egyedi kristályból készült pohár lehetővé teszi, hogy a Krug pezsgőjét a lehető legoptimálisabban élvezhessük.

Stílusos kiegészítője bármely gyűjteménynek.

Az új stílusú poharat a ház látnok alapítója, Joseph Krug után „The Joseph”-nek nevezték el, és minden pohár egyetlen darab kristályból készül. A szélesebb test lehetővé teszi, hogy a bort könnyedén forgatni lehessen, ezáltal felgyorsítva az oxidációs folyamatot, és felerősítve a Krug pezsgőkre jellemző élénkséget és ropogást.

A pohár 24,5 cm magas és lenyűgözően néz ki. A pohár kelyhének oldalán egy gyémánt alakú jelölés található, amely jelzi a töltöttségi szintet az optimális ízrobbanás érdekében.

Az alján a KRUG Champagne „K” monogramja látható, az ellentétes oldalon pedig a gyártó Riedel jelzése van gravírozva.

Achieving perfection is at the heart of the Krug maison, which is why it collaborated with Riedel glassmakers to create Joseph Glass – a unique crystal vessel for fine sparkling wines.

This unique crystal glass with a tulip shape, long stem and conical bowl allows you to enjoy Krug champagne at its best.

A stylish addition to any collection.

The new styled glass has been dubbed ‘The Joseph’ after the house’s visionary founder, Joseph Krug, each glass is made from a single piece of crystal. The wider body allows you to swirl the wine with ease, thus speeding up the oxidation process and amplifying the vivacity and crispness that characterize Krug champagnes.

The glass stands 24.5 cms high just over 9 1/2″ tall and looks amazing.There is a diamond shaped mark on the side of the bowl of the glass that indicates the fill level for the optimum taste explosion. There
is a K monogram on the base and Riedel is etched on the opposite side.

Tekintse meg további KRUG Champagne ajándéktárgyainkat >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük