SOLD / ELADVA – Moët & Chandon arany színű palackzáró díszdugó – MOËT pezsgő stopper – 19.800.-Ft

Ez nem csak egy csodálatos megjelenésű Moët & Chandon palackdugó, amely biztosan elkápráztat mindenkit, aki találkozik vele, hanem kiváló célt is szolgál: meghosszabbítja a pezsgő élettartamát azáltal, hogy megtartja a nyomást az üvegben, amikor éppen nem tölti ki a palack egész tartalmát azonnal.

Vadonatúj, sosem használt termék.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

MC GOLD – Moet Chandon Champagne Bottle Stopper for sale

Not only is this a magnificent looking bottle stopper that is sure to dazzle anyone that comes across it, it also serves an excellent purpose: to elongate the life of the champagne by keeping the pressure inside the bottle when not drinking it right away.

Moet & Chandon Champagne Bottle Stopper Gold Design Bar Decoration Party Accessory

This gold Moet & Chandon bottle stopper is designed to keep the champagne fresh longer. The Moet logo is embossed on the top. The gold metal effect clasp is not only a sought after collector’s item, but also has an innovative snap button system that securely anchors it to the neck of the bottle. To remove, simply release the lock function.

Tekintse meg további Moët & Chandon Champagne ajándékainkat és bárkellékeinket >>>

See more Moët & Chandon Champagne gifts and barware >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Speciális egyedi gyártású kézműves lakberendezési tárgyak gyártása Budapesten.

www.sursumvivere.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük