SOLD / ELADVA – Moët & Chandon Nautical pezsgő hűtőtáska – 39.800.-Ft

ELADVA – Magyarországra, Balatonföldvár

A Moët & Chandon pezsgőház gondolt a hajósokra is. Ez a tengerészfelszerelést mintázó hűtőzsák bármelyik tengeri kikötőben megállja a helyét. A hűtőszekrényben lehűtött champagne ideális hőmérsékletét hőszigetelő bélésének köszönhetően órákig megőrzi.

  • SOLD to Hungary, Balatonföldvár
  • Insulated Cooler Carry Tote Bag with Leather handle & base and Nautical rope.
  • Holds 750ml Champagne or Sparkling wine bottle.
  • Highley Collectible.
  • NOT FOUND IN STORES.

Moët & Chandon Luxury Champagne Sparkling Wine Epernay France Nautical Insulated Cooler Carry Tote Bag

Nehezen beszerezhető gyűjtői darab.

Moët & Chandon NV Champagne Nautical Isotherm Bag

Fantasztikus lehetőség pezsgő szállítására fesztiválon, regattán, versenyeken vagy romantikus piknikeken

Moët & Chandon tengeri hűtőtáskában hűvösen érzi magát a pezsgője.

A táska szigetelt és vízálló.

Miért szeretjük ezt a Moët & Chandon promóciós hűtőtáskát?
1. Egyedi

Ritkán találni olyan cégeket, amelyek termékeikkel innovatívak. Ez nemcsak a márka iránti hűséget növeli, hanem az önreklámot is fokozza. Csodálatos tulajdonság, hogy ki tud húzódni a tömegből, kitűnik a többi tipikus márka közül és egyedi. Ellentétben a legtöbb italmárkával, amelyek a népszerű promóciós cikkeket használják márkáik népszerűsítésére, a Moët & Chandon jellegzetessé vált ezzel az italhűtőtáskával. Ez egy garantált tétel, amellyel hosszú időre elnyeri ügyfelei lojalitását és bizalmát

2. Funkcionalis

A promóciós hűtőtáska egy olyan zseniális elem, amely nagyszerű funkciót tölt be a mindennapi életünkben. Az italfogyasztók nagy százaléka szívesebben veszi az italait hűtve, de előfordulhat, hogy nincs abszolút kontrollja a felett, hogy minden alkalommal elégedett legyen. A promóciós hűtőtáska segít megőrizni italaik hűvösségét hosszabb ideig. A fogyasztók biztosan szeretni fogják ezt a terméket, mivel segít megoldani egyik problémájukat. Használható termék azoknak, akik szeretik a családi együttlétet az otthonukon kívül, hűvösebbé teheti az italokat szórakozás közben.

3. Innovatív tervezés

A cikk minden elképesztő tulajdonsága mellett leegyszerűsített és szabványos kialakítása sem marad el. Moët & Chandon jó munkát végzett azzal, hogy márkájuk identitását élénken elhelyezték az italhűtőn. Ez segít növelni a láthatóságot, mivel határozottan leköti az ügyfelek figyelmét. Innovatív dizájnja soha nem sikerül felkelteni az új ügyfelek érdeklődését, a jó dizájn kíváncsiságot ébreszt a fogyasztókban. Tudat alatt veszik a bátorságot, hogy kipróbálják a terméket.

4. Prémium minőség

A Moët & Chandon hűtőtáska tartós anyagból készült, amely tartós és hosszú ideig ellenáll a károsodásna. Vastagsága és szilárdsága garantálja a tartósságot. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók sokáig használnák őket, és nagyobb láthatóságot kap a márka. Ezenkívül a márka logójának folyamatos láthatósága növeli a márkája iránti bizalmat.

Becsomagolva,

Moët & Chandon bölcs döntést hozott, amikor ezt a terméket választották promóciós cikküknek. A márkás hűtőtáska lehetőséget ad márkájának, hogy elnyerje az ügyfelek bizalmát és hűségét. Segít felkelteni azoknak az embereknek a figyelmét is, akik még nem vásárolják meg termékeit, ezáltal fellendítve az új potenciális ügyfelek generációját. A legfontosabb, hogy hosszú távú megjelenést biztosít a márka számára, és elősegíti a pozitív ügyfél-ügyfél kapcsolatot, ami viszont növeli a régi vásárlók megtartását.

Bukósisakot, kalapok, fejdíszek, parókák tárolásához és bemutatásához készítünk egyedi gyártású állványokat, kalaptartókat, mannequin fejeket.

www,hatmania.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük