SOLD / ELADVA – Ez a Christian Louboutin Stiletto kristálypohár 2009-ben a Piper-Heidsieck számára készült – 112.800.-Ft

A Piper-Heidsieck Le Ritual by Christian Louboutin egy rendkívül exkluzív és különleges pezsgőspohár, melyet a Piper Heidsieck pezsgőház és a világhírű luxuscipőgyártó, Christian Louboutin alkotott meg együttműködésben 2009-ben.

Ez a pezsgőspohár egy régi hagyomány, a Le Rituel újragondolt változata, melyet a táncosnők cipőjébe öntött pezsgővel ünnepeltek az úri patrónusok a sikeres előadások után.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

This Christian Louboutin Stilettos crystal glass was created for Piper-Heidsieck

The Piper-Heidsieck Le Rituel by Christian Louboutin is an exceptionally exclusive and distinctive champagne glass crafted in collaboration between the Piper Heidsieck champagne house and the renowned luxury shoe maker, Christian Louboutin, in 2009.

This champagne glass represents a contemporary twist on an age-old tradition known as Le Rituel, where affluent patrons celebrated successful performances by pouring champagne into the shoes of dancers.

The piece we present is made of crystal glass and should not be confused with cheaper plastic versions

Browse more of our Piper-Heidsieck Champagne souvenirs and barware >>>

Böngésszen tovább Piper-Heidsieck Champagne ajándéktárgyaink és bárfelszereléseink között >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük