Veuve Clicquot RICH kristálykelyhek 6 darabos készlet – 125.600.-Ft

6 darabos „VEUVE CLICQUOT” RICH pohárkészlet.

Nagy méretű kristálypoharak, a jéggel fogyasztott RICH pezsgőkhöz.

Ezt a fajta pezsgőspoharat néha PISCINE-nek, vagy GOBLET-nek is neveznek a hatalmas mérete miatt, amit az indokol, hogy az ízesítés és a pezsgős felöntés előtt jégkockákkal kell feltölteni.

A kristálypoharakon az ikonikus Veuve Clicquot Ponsardin horgonyos védjegye látható narancssárga színben, a talpukon pedig a VEUVE CLICQUOT RICH felirat olvasható.

A Veuve Clicquot RICH kristálypoharak tökéletes állapotban vannak, vadonatújak és az eredeti márkajelzett CLICQUOT narancssárga kartondobozban kerülnek átadásra.

A Veuve Clicquot RICH pezsgőspoharak 20,5 cm magasak, a szájnyílás átmérője 7 cm.

A bemutatott pohárkészlet a RICH nehezen beszerezhető kristályüveg verziója.

Ezeknek a RICH poharaknak van akril műanyag verziója is melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkba.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Set of 6 „VEUVE CLICQUOT” (Cliquot) RICH glasses.
Large crystal glasses for RICH champagnes served on ice.

This type of champagne flute is sometimes called a PISCINE or GOBLET because of its huge size, which is justified by the fact that it must be filled with ice cubes before flavouring and champagne topping.

The crystal glasses feature the iconic Veuve Clicquot Ponsardin anchor mark in orange and the inscription VEUVE CLICQUOT RICH on the base.

The Veuve Clicquot RICH crystal glasses are in perfect condition, brand new and come in their original branded CLICQUOT orange carton.

The Veuve Clicquot RICH champagne flutes are 20.5 cm high and have a mouth opening diameter of 7 cm.

The glassware shown is the hard-to-find crystal glass version of RICH.

These RICH glasses also have an acrylic plastic version which is also available.

Champagne souvenirs and barware, Veuve Clicquot Ponsardin home decorations. Continue browsing the range at ChampagneClub.hu BDPST >>>

Pezsgős ajándéktárgyak és bárfelszerelések, Veuve Clicquot Ponsardin lakásdekorációk. Válogasson tovább a ChampagneClub.hu BDPST kínálatából >>>

A ChampagneClub.hu BDPST bárjában

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük