SOLD / ELADVA – Veuve Clicquot strandtáska – 92.500.-Ft

Veuve Clicquot fonott táska tengerparti nyaraláshoz. Veuve Clicquot szuperstílusos strandtáska fonott anyagból, látványos felirattal és Clicquot sárga béléssel.

Méretek: magasság 33 cm, szélesség 53 cm

Vadonatúj táska, hibátlan állapotban.

Nagyon ritka darab, nincs kereskedelmi forgalomban, csak gyűjtőktől szerezhető be.

A Veuve Clicquot pezsgőház márkaterméke. Fantasztikus, stílusos Veuve Clicquot strandtáska fonott anyagból. Vadonatúj, nem volt használva. ez a gyönyörű pezsgő-emléktárgy fonottból készült. A Veuve Clicquot név gyapjúból van szőve, egyedi betűkkel a táska külsején, az ikonikus Veuve Clicquot narancs színben. Belseje azonos színű béléssel és két nyitott zseb található a tároláshoz. A táska kiváló méretű, és bőven van benne hely a törölközőnek, a piknik takarónak és egy hideg üveg kedvenc pezsgőjének!

Veuve Clicquot Exclusive Beach Bag

RARE! Veuve Clicquot Champagne, braided straw/wicker tote, beach tote, Summertime, fashion

Woven straw basket / beach tote, Veuve Clicquot, very rare, new.

Braided straw / Seagrass exterior with yellow „Veuve Clicquot” embroidery, yellow polyester lined interior with 2 small pockets. 100% leather handles.

Dimensions: Height 33 cm, width 53 cm

New bag, in perfect condition.

Very rare item, not on the market!

Champagne souvenirs and barware, Veuve Clicquot Ponsardin home decorations. Continue browsing the range at ChampagneClub.hu BDPST >>>

Pezsgős ajándéktárgyak és bárfelszerelések, Veuve Clicquot Ponsardin lakásdekorációk. Válogasson tovább a ChampagneClub.hu BDPST kínálatából >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük