Veuve Clicquot Traveller mini táska – 18.800.-Ft

Az ikonikus Veuve Clicquot Traveller Bag gyönyörű miniatűr változata a híres pezsgőház gyűjtőinek és tisztelőinek kötelező darabja.

A Veuve Clicquot utazótáska miniatűr másolatát a részletekre odafigyelve tervezték, hűen reprodukálva az eredeti bőrönd minden elemét kisebb méretben. A jellegzetes narancssárga színtől kezdve a stabil fogantyún át a feltűnő Veuve Clicquot logóig.

Ez a bájos miniatűr Clicquot retikül nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem praktikusan is használható, tolltartónak, vagy sminktáskának.

Mérete: 16 x 8 cm. Kompakt méreteinek köszönhetően ideális kiegészítője bármely miniatűr gyűjteménynek, vagy dekoratív darab az otthon, az irodában vagy a kirakatban.

Emellett az utazótáska egyedi ajándékként is szolgálhat a pezsgő és a Veuve Clicquot szerelmeseinek.

The miniature replica of the Veuve Clicquot travel bag has been designed with attention to detail, faithfully reproducing all the elements of the original suitcase in a smaller size. From the distinctive orange colour to the sturdy handle and the striking Veuve Clicquot logo.

This charming miniature Clicquot handbag is not only a feast for the eyes, but can also be used as a pen holder or make-up bag.

Size: 16 x 8 cm. Its compact size makes it an ideal addition to any miniature collection or a decorative piece for the home, office or shop window.

The travel bag can also serve as a unique gift for champagne and Veuve Clicquot lovers.

Válogasson tovább Veuve Clicquot Ponsardin pezsgős ajándéktárgyaink között >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük