Veuve Clicquot Ponsardin – Végtelen Hullám by Pablo Reinoso 2007 – Royal Selangor Pewter ónöntvény – 315.800.-Ft

Veuve Clicquot – Végtelen Hullám – hárommedencés nagy méretű pezsgőhűtő jégkád.

A világhírű Veuve Clicquot Ponsardin márka (a Louis Vuitton Moët Hennessy része) különleges dizájner pezsgőhűtője. A dizájn 2007-ből, Pablo Reinoso argentin-francia művésztől származik. Az eredmény egy gyönyörű, végtelen alakú jégvödör.

A gyártó a malajziai székhelyű, Royal Selangor nagy tiszteletnek örvend a 92-97% ónt tartalmazó termékeik kiváló minősége, és a hihetetlen készségük miatt amivel az ónt manipulálni tudják, melynek eredményeként döbbenetes hatású tárgyakat képesek elkészíteni. A Royal Selangor Pewter emblémája a pezsgőhűtő oldalára van felvésve.

Ez a hármas pezsgőfürdő egy standard pezsgősüveg, egy magnum és egy jeroboam pezsgőspalack egyidejű bemutatására és lehűtésére is alkalmas.

A jégmedence külső részen a Veuve Clicquot név több helyen szerepel, ami nagyon elegáns kiegészítője a dizájnnak.

A külső felület csiszolt ónból készült, a belső részen pedig a csiszolt ón tónusú, matt felületű, a híres Veuve Clicquot színben pompázik.

Ez a váza kiváló állapotban van, és eredeti dobozában érkezik.

A hatalmas Veuve Clicquot doboz, amelyben érkezik, nincs tökéletes állapotban de a dolgát elvégezte, 2007 óta a beltartalmát karcmentesen megőrizte.

Anyag: ónöntvény
Súly: 5,5 kg
Magasság: 24 cm
Szélesség: 23 cm
Hossz: 43,5 cm
Márka: Veuve Clicquot Champagne

A bemutatott termék hibátlan állapotban van, soha nem volt használva.

ChampagneClub Budapest – „A buborékok eltűnnek, a pezsgő tartozékok megmaradnak.”

Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére.

ChampagneClub Budapest – „Bubbles Fade Accessories Stay”

The Infinite Wave – Veuve Clicquot champagne cooler designed by Pablo Reinoso, made by Royal Selangor Pewter

Veuve Clicquot – Endless Wave – three-basin large champagne ice bucket.

The world famous Veuve Clicquot Ponsardin brand (part of Louis Vuitton Moët Hennessy) has a unique designer champagne cooler.

The design was created in 2007 by Argentine-French artist Pablo Reinoso.

The result is a beautiful, infinitely shaped ice bucket.

Malaysia-based manufacturer Royal Selangor is highly respected for the high quality of its products, which contain 92-97% tin, and their incredible skill in manipulating tin to create stunning effects.

The Royal Selangor Pewter logo is emblazoned on the side of the champagne cooler.

This three-basin ice tub can be used to display and chill a standard champagne bottle, a magnum and a jeroboam at the same time.

The Veuve Clicquot name appears in several places on the outside of the ice bath, a very elegant addition to the design.

The exterior is made of polished pewter, while the interior has a polished pewter tone with a matte finish in the famous Veuve Clicquot colour.

This vase is in excellent condition and comes in its original box.

The huge Veuve Clicquot box it comes in is not in perfect condition but it has done its job, keeping its contents intact and unscratched since 2007.

Material: pewter casting
Weight: 5,5 kg
Height: 24 cm
Width: 23 cm
Length: 43,5 cm
Brand: Veuve Clicquot Champagne

The product shown is in perfect condition, never used.

Champagne souvenirs and barware, Veuve Clicquot Ponsardin home decorations. Continue browsing the range at ChampagneClub.hu Budapest >>>

Pezsgős ajándéktárgyak és bárfelszerelések, Veuve Clicquot Ponsardin lakásdekorációk. Válogasson tovább a ChampagneClub.hu Budapest kínálatából >>>

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Bisztró és bárfelszerelések gyártása Budapesten. Egyedi tervezés és kivitelezés.

www.sursumvivere.hu