SOLD / ELADVA – 1 palack Charles Heidsieck Blanc de Blancs Armchair díszdobozban 2 db Champagne Charlie kristálypohárral – 48.900.-Ft

— A limitált kiadású Armchair (Karosszék) ajándékkészlet:

1 palack Charles Heidsieck Blanc de Blancs

2 db speciálisan kialakított Charles Heidsieck kristálypoharat tartalmaz, amelyek Champagne Charlie emlékére monoklit és csokornyakkendőt ábrázolnak az egyik poháron, míg a másikon cilinder és bajusz látható.

A három Heidsieck nevű pezsgőház közül – amelyek mindegyike egykor rokon családokból származott – a Charles a legkisebb és vitathatatlanul a legjobb.

Az 1851-ben a Piper-Heidsieck tulajdonosának unokaöccse által alapított Charles Heidsieck maga volt az eredeti „Champagne Charlie”.

Charles Camille Heidsieck (1822-1893) francia pezsgőkereskedő volt, aki 1851-ben megalapította a Charles Heidsieck pezsgőipari céget. Neki tulajdonítják a pezsgő népszerűsítését az Egyesült Államokban, és itt tartózkodása alatt „Champagne Charlie” néven ismerték.

Az amerikai polgárháború idején Heidsiecket bebörtönözték azzal a gyanúval, hogy a francia kormány és a Konföderáció kémje volt. Bebörtönzése nemzetközi incidenst váltott ki Franciaország és az Egyesült Államok között, ami a Heidsieck-ügy néven vált ismertté.

2011-ben mind a Charles Heidsieck-et, mind a Piper-Heidsieck-et felvásárolta a Christopher Descours által vezetett EPI Group, amely jelentős finanszírozást biztosított mindkét ház számára, lehetővé téve számukra a szőlőbirtokok, a szőlőfelvásárlás és a termelés növelését.

Ma a termelés a Piper-Heidsieck testvércéggel együtt történik egy ultramodern, funkcionális borászati létesítményben, Reims déli külvárosában.

Az EPI Group egy magánbefektetési társaság, amely teljes mértékben a Descours család tulajdonában van, és 2005 óta Christopher Descours, az alapító unokája vezeti. Olyan elkötelezett vállalkozók mellett fektet be, akik ambícióval, függetlenséggel, szenvedéllyel és tisztelettel viszonyulnak vállalkozásaik fejlesztéséhez. Értékteremtési stratégiája több üzletágon alapul: divat és luxus (Bonpoint, J.M. Weston), amelyet Valérie Hermann vezet; borok és pezsgők világszínvonalú márkákkal (beleértve a Piper-Heidsieck, Charles Heidsieck és Biondi-Santi házakat), amelyet Damien Lafaurie irányít; valamint pénzügyi befektetések, beleértve az ingatlanokat, amelyeket Evrard de Montgolfier felügyel. Márkáik több mint 200 kiskereskedelmi egységben, 150 országban vannak jelen világszerte.

A palack formája Charles Heidsieck 9-es számú Crayère-jét idézi. A Blanc de Blancs esetében ma már szokatlan zöld palackot azért választották, hogy megvédje a bort a fénytől, és a legjobb feltételeket biztosítsa az érleléshez.

ChampagneClub Budapest – „Bubbles Fade Accessories Stay”

Charles Heidsieck Blanc de Blancs in a Armchair gift box with 2 limited edition Champagne Charlie crystal glasses

Fémbútorok gyártása egyedi megrendelés alapján. Ha megálmodott magának egy különleges méretű, kialakítású, színű lakberendezési tárgyat, mi megvalósítjuk. Tervezés, kivitelezés, helyszíni beszerelés.

Manufacturing of metal furniture based on custom orders. If you have dreamed of a unique piece of furniture in a special size, design, or color, we will bring it to life. Design, production, and on-site installation.

www.sursumvivere.hu