DEUTZ Champagne szivar hamutartó – 54.600.-Ft

A megfelelő ajándék egy szivarozó ismerősünknek.

Rendkívül ritka, nagy méretű francia porcelán szivar hamutartó

Mérete: 20 x 20 cm.

Mind a négy külső oldalán a „DEUTZ”,

mind a négy belső oldalán a „Champagne” felirat olvasható.

Alján a francia eredetpecsét.

Nekünk egyetlen egy darab van belőle, de 30 év alatt máshol sem láttam még ezt a modellt, csak azt az egyet amit gyorsan meg is vettünk és most bemutatunk Önnek.

Igazi gyűjtői ritkaság.

Az eladó elmondása szerint a 70-es években készülhetett. Édesapja aki nagy szivaros és pezsgős volt, akkoriban kapta ajándékba egy pezsgőkereskedőtől.

Kereskedelmi forgalomban sohasem volt, csak a Deutz Champagne cég kiemelt ügyfelei kapták, ha elég sok pezsgőt megittak.

A szivar hamutartó kiváló vintage állapotban van, egyetlen apró lepattanás van rajta, ezen a fényképen mutatjuk. A látványt azonban nem zavarja, ha kimondottan nem keresgéli az ember, észre sem lehet venni.

Az év vége közeledtével céges ajándéknak is kitűnő lehet. Minden termékünkről elszámolható számlát állítunk ki.

Az üveg és porcelán tárgyainkat különös gondossággal csomagoljuk. Az extra csomagolást a megadott postai díj tartalmazza.

Az eladótól sikerült megvenni még egy hasonló méretű, zöld színű DEUTZ Champagne szivar hamutartót, kérem nézze meg azt is a kínálatunkban.

… a suitable gift for a cigar smoking friend.

Extremely rare, large French porcelain cigar ashtray

Size: 20 x 20 cm

„DEUTZ” on all four outer sides,

„Champagne” can be read on all four inner sides.

At the bottom is the French stamp of origin.

We have only one piece of it, but in 30 years I have not seen this model anywhere else, only the one that we quickly bought and now present to you.

A true collector’s rarity.

According to the seller, it could have been made in the 70s. His father, who was a big cigar and champagne drinker, gave it to him as a gift from a champagne dealer at the time.

It was never commercially available, only elite customers of the Deutz Champagne company received it if they drank enough champagne.

We managed to buy another DEUTZ Champagne cigar ashtray of a similar size, green color, from the seller, please take a look at it in our offer.

The cigar ashtray is in excellent vintage condition, there is only one small chip, shown in the last photo. However, the view does not bother you if you are not specifically looking for it, you cannot even notice it.

With the end of the year approaching, it can also be an excellent corporate gift. We issue accounts payable invoices for all our products.

We pack our glass and porcelain items with particular care. Extra packaging is included in the stated postage.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük