Jordan Sheffield Collection ezüstözött pezsgős jégtál – 214.500.-Ft

A Jordan Sheffield Collection részeként bemutatott Centro Coppone pezsgőhűtő jégtál nem csupán egy egyszerű italhűtő, hanem valóságos műalkotás. Az ezüstözött mester jelzett jégtál, a márkázott porvédőzsák és az eredeti csomagolás tovább emeli ennek a remekműnek az exkluzivitását és értékét.

Ennek a pezsgőhűtőnek nem csupán praktikus funkciója van, hanem maga a látvány is elkápráztatja az embert. A domborműves metszetek és virágszobrok finom részletekkel gazdagítják a megjelenést, míg a szecessziós stílusú díszítés igazán elegánssá teszi azt.

Az eredeti Jordan doboz címkéjén található a műtárgy elnevezése „Centro Coppone Champagnera. Bowl-Grapes. KS69.”

A Sheffield Collection eme darabja az elmúlt évtizedek során mindössze ötször került ki a dobozból, így valóban különleges ritkaságnak számít.

Magassága 30 cm, átmérője 40 cm, súlya 5,2 kg.

Legyen szó évfordulóról, ünnepségről vagy egyszerűen csak egy elegáns összejövetelről, ez a Jordan Sheffield Collection darab valódi stílust és eleganciát kölcsönöz az eseménynek.

Vintage darab, de semmiféle karcolás, vagy sérülés nem látható rajta. Egy olasz kastély felújítása során került elő a raktárból, ahol porvédőzsákjába csomagolva, bedobozolva őrizték.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

A uniquely sized and designed silver-plated large champagne cooler ice bucket – Castle decoration

The Centro Coppone Champagne cooler, presented as part of the Jordan Sheffield Collection, transcends the realm of mere utility to become a true masterpiece. This silver-plated, artisan-marked ice bucket, accompanied by its branded dust bag and original packaging, elevates the exclusivity and value of this remarkable piece.

Far beyond its practical function, this champagne cooler is a feast for the eyes. Intricate bas-reliefs and floral sculptures adorn its surface with exquisite detail, while its Art Nouveau-inspired design exudes an aura of elegance.

The original label on the Jordan box identifies the piece as „Centro Coppone Champagnera. Bowl-Grapes. KS69.”


Having emerged from its box only five times over the past decades, this Sheffield Collection treasure is indeed a rare find.

Standing at 30 cm tall with a diameter of 40 cm and weighing 5.2 kg, its presence commands attention.

Whether it’s an anniversary, celebration, or simply a gathering of sophistication, this Jordan Sheffield Collection masterpiece adds genuine style and elegance to any occasion.

A vintage piece, yet showing no signs of scratches or damage, it was discovered during the renovation of an Italian castle, where it had been carefully stored in its dust bag and box.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük