KRUG Champagne – Francia ónöntvény – Cseppmentes pezsgőhűtő – 97.500.-Ft

A KRUG Champagne számára tervezték ezt az elegáns pezsgőhűtőt

Kifejezetten a KRUG 0,75L-es pezsgőspalackhoz tervezték. Más alakú pezsgős üveget nem fogad magába!

Kis szériában készült, emiatt nehezen beszerezhető. Jó esetben negyedévente egy-két darab jelenik meg a dizájn termékekre szakosodott vintage kereskedőknél, vagy a vintage aukciókon.

Az itt bemutatott darab kitűnő vintage állapotban van.

A KRUG jégmentes hűtőgyűrű mágnes zárral záródik.

Vagy a palackkal együtt helyezzük a hűtőszekrénybe.

Vagy külön a KRUG pezsgőhűtő gyűrűt helyezzük a fagyasztó szekrénybe.

A hűtőből kivéve a palackra helyezett ón pezsgőhűtő aztán órákig hidegen tartja a KRUG pezsgőnket.

A KRUG Champagne-okhoz való ónötvözetből készült pezsgőhűtőt a Royal Selangor Pewter készítette a KRUG pezsgőház számára.

* A Royal Selangor Pewter céget 1885-ben alapították Malajziában Kuala Lumpurban. A Royal Selangor Pewter alapítása óta a design és a kézművesség egyik etalonja az ónművészet világában. A minőségi ónból készült ajándékok és otthoni kiegészítők egyik legismertebb és legrangosabb márkája.

Krug egy 1843-ban Reimsben alapított pezsgőmárka, amelyet sok ínyenc a legjobbnak tart a champagne-ok között. Az eredetileg a mainzi Johann-Joseph Krug által alapított pezsgőház ma már az LVMH luxuscégcsoport tulajdonában van.

Az LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton S.E. egy multinacionális konglomerátum, amelynek portfóliójába más ismert bor és pezsgőmárkák is tartoznak, mint például a Moët & Chandon, a Veuve Clicquot, a Château d’Yquem és a Ruinart.

Az LVMH többségi tulajdonlása ellenére a Krug család továbbra is aktívan részt vesz a ház minden kulcsfontosságú döntésében, de nem irányítja a napi működést.

A KRUG évente mindössze 500 000 palack champagne-t állít elő.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

KRUG Champagne – Ice-free cooling ring for KRUG Champagne – French pewter for KRUG Champagnes

This elegant champagne cooler is designed for KRUG Champagne.

It is specially designed for the KRUG 0,75L champagne bottle. It will not accept any other shape of champagne bottle!

It was produced in small series and is therefore difficult to obtain. In good cases, one or two pieces appear every quarter at vintage dealers specialising in design products or at vintage auctions.

The piece shown here is in excellent condition.

The KRUG ice-free cooling ring closes with a magnetic lock.

Or place it in the fridge with the bottle.

Or separately place the KRUG champagne cooling ring in the freezer cabinet.

Once out of the fridge, the tin champagne cooler on the bottle then keeps our KRUG champagne cold for hours.

The pewter alloy champagne cooler for KRUG Champagne was made by Royal Selangor Pewter for the KRUG Champagne House.

* Royal Selangor Pewter was founded in 1885 in Kuala Lumpur, Malaysia. Royal Selangor Pewter has been a benchmark of design and craftsmanship in the world of pewter since its inception. It is one of the best known and most respected brands for quality pewter gifts and home accessories.

Krug is a champagne brand founded in Reims in 1843 and considered by many connoisseurs to be the best of the champagnes. Originally founded by Johann-Joseph Krug in Mainz, the champagne house is now owned by the luxury group LVMH.

LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton S.E. is a multinational conglomerate whose portfolio includes other well-known wine and champagne brands such as Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Château d’Yquem and Ruinart.

Despite LVMH’s majority ownership, the Krug family remains actively involved in all key decisions of the house, but does not control day-to-day operations.

KRUG produces only 500 000 bottles of champagne per year.

See our current stock of KRUG champagne equipment >>>

Tekintse meg az KRUG pezsgős felszereléseink aktuális készletét >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük