Veuve Clicquot Ponsardin limitált nyári szett – VCP szalmakalap, legyező, kitűzők, kulcstartó, palackdugó – 64.800.-Ft

Fedezze fel a Veuve Clicquot limitált nyári szettet – tökéletes választás a nyári elegancia és stílus megtestesítőjeként. S remek ajándék egy champagne imádónak.

Ez az exkluzív szett tartalmaz egy Veuve Clicquot szalmakalapot, legyezőt, kitűzőket (3db), kulcstartót (VCP szövetzsákban), és palackzáró díszdugót.

Minden egyes darab a Veuve Clicquot márka eleganciáját és kifinomultságát tükrözi.

A Veuve Clicquot szett tartalma:

  • Veuve Clicquot szalmakalap: Maradj hűvös és stílusos a nyári napsütésben ezzel a kiváló minőségű szalmakalappal, amely tökéletes választás kültéri eseményekre vagy egy tengerparti napra.
  • Legyező: Ügyesen legyőzheted a hőséget ezzel az elegáns legyezővel, amely minden nyári program elengedhetetlen kelléke.
  • Kitűzők (3db): Mutasd ki Veuve Clicquot iránti szereteted ezekkel a divatos kitűzőkkel, amelyek diszkrét, mégis elegáns kiegészítői lehetnek bármilyen ruhának táskának, vagy akár kalapodnak.
  • Kulcstartó: Tartsd rendben a kulcsaidat és adj hozzá egy csipetnyi luxust ezzel a stílusos kulcstartóval. (VCP díszzsákban)
  • Palackzáró díszdugó: Ezzel a praktikus palackdugóval a pezsgőd mindig friss marad, így bármikor élvezheted a Veuve Clicquot zamatát.

Ez a limitált Veuve Clicquot nyári szett nemcsak praktikus, de rendkívül elegáns is, tökéletes ajándék saját magának, vagy szeretteinek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a Veuve Clicquot stílusával és minőségével gazdagítsa nyári élményeit!

ChampagneClub Budapest – „A buborékok eltűnnek, a pezsgő tartozékok megmaradnak.”

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

ChampagneClub Budapest – „Bubbles Fade Accessories Stay”

Veuve Clicquot Limited Summer Set – Veuve Clicquot Straw Hat – Fan – Pin – Keychain – Bottle Stopper

Explore the Veuve Clicquot limited summer set – the perfect embodiment of summer elegance and style. It’s a great gift for any champagne lover.

This exclusive set includes a Veuve Clicquot straw hat, fan, pins (3 pieces), keychain (in a VCP fabric bag), and bottle stopper.

Each item reflects the elegance and sophistication of the Veuve Clicquot brand.

The Veuve Clicquot Ponsardin Summer Set includes:

  • Veuve Clicquot Straw Hat: Stay cool and stylish in the summer sun with this high-quality straw hat, perfect for outdoor events or a day at the beach.
  • Fan: Skillfully beat the heat with this elegant fan, an essential accessory for any summer activity.
  • Pins (3 pieces): Show your love for Veuve Clicquot with these fashionable pins, a discreet yet elegant addition to any outfit, bag, or even your hat.
  • Keychain: Keep your keys organized and add a touch of luxury with this stylish keychain. (In a VCP decorative bag)
  • Bottle Stopper: With this practical bottle stopper, your champagne will always stay fresh, so you can enjoy the taste of Veuve Clicquot anytime.

This limited summer set is not only practical but also extremely elegant, making it a perfect gift for yourself or your loved ones.

Don’t miss this unique opportunity to enhance your summer experiences with the style and quality of Veuve Clicquot!

Champagne souvenirs and barware, Veuve Clicquot Ponsardin home decorations. Continue browsing the range at ChampagneClub.hu >>>

Pezsgős ajándéktárgyak és bárfelszerelések, Veuve Clicquot Ponsardin lakásdekorációk. Válogasson tovább a ChampagneClub.hu kínálatából >>>

Válogasson CLICQUOT ajándéktárgyaink közül egy pezsgőkóstoló keretében bemutatótermünkben, vagy akár a saját kertjében.

Érdeklődés és időpont egyeztetés: +36 70 636 3666 ÁDÁM

Champagne gyűjtemények tárolásához és bemutatásához készítünk egyedi méretekben és színekben különböző bolti, kirakati és otthoni báreszközöket, pezsgős kiegészítőket.

www.sursumvivere.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük