ELADVA – Magyarországra, Budapest
Az érzékszerveink könnyen megcsalnak, főleg nyári nagy melegben.
25 fokos hőmérsékletben már egy 18 celsius fokos pezsgőre is könnyen azt mondhatjuk, hogy elég hideg.
A legnagyobb champagne szakértők is könnyedén mellétrafálnak, amikor meg kell tippelniük, hogy hány fokos a pohárban lévő folyadék.
A vitákat könnyedén eldönthetjük ezzel a kis készséggel.
Minden champagne kóstoló elengedhetetlen segédeszköze, egy ilyen, vagy ehhez hasonló maghőmérő.
Én magam már rengeteg fogadást megnyertem, ennek a praktikus eszköznek a segítségével.
Persze ehhez szükséges némi gyakorlás, mert az elején mi is érzékeink csapdájába esünk.
Különleges lakberendezési tárgyak és bárfelszerelések gyártása Budapesten. Vasbútorok tervezése, kivitelezése és helyszíni beszerelése.
Production of unique home decor items and bar equipment in Budapest. Design, manufacturing, and on-site installation of iron furniture.